top of page
Magic Car Repair in Lanaken

Veelgestelde vragen

 • 1. Wat is uitdeuken zonder spuiten?
  Uitdeuken zonder spuiten (PDR: paintless dent repair) is een moderne en kostenbesparende herstellingsmethode. Deuken kunnen uit de auto worden gehaald zonder dat dit deel opnieuw gespoten dient te worden. Omdat er geen spuitwerk nodig is, zijn er ook geen kleurverschillen in de laklaag. De grootte van de deuk maakt op zich niet uit, wel de plaats en de spanning.
 • 2. Wanneer kan uitdeuken zonder spuiten worden toegepast?
  Indien uw auto deuken heeft opgelopen zonder lakschade, kan deze in originele staat worden hersteld. Deukjes zonder lakschade doen zich vaak voor op parkings, maar kunnen ook het gevolg zijn van vandalisme. Bijna alle deuken waar geen lakschade is en de plaat niet over haar rekpunt gaat, kunnen via deze techniek hersteld worden. De grootte van de deuk maakt op zich niet uit, wel de plaats en de spanning.
 • 3. Dekt mijn verzekering hagelschade?
  Zowel een grote-als kleine omniumverzekering dekt hagelschade. Voorbeeld: schade door een natuurramp. Magic Car Repair maakt voor u een bestek op waar u vervolgens mee bij uw verzekeraar terecht kan om uw schadedossier verder af te handelen. Lees ook punt 7.
 • 4. Werken jullie ook op locatie?
  Voor bedrijven werkt Magic Car Repair op locatie. Als particulier kunt u steeds op afspraak terecht in het paintless dent repair-atelier te Lanaken.
 • 5. Wat zijn jullie openingsuren?
  Magic Car Repair is open van maandag tot en met zaterdag en werkt alleen op afspraak. Op zon- en feestdagen is het atelier gesloten.
 • 6. Op welke manier kan ik betalen?
  Betalingen kunnen zowel contant als met de Payconic-app. Cheques of kredietkaarten worden niet aangenomen.
 • 7. Dien ik te betalen voor het opmaken van een bestek?
  De opmaak van een bestek is gratis indien het om een eigen kost gaat. Als u uw voertuig laat herstellen via uw verzekering, wordt er 75 euro - incl. btw, dossierkosten - aangerekend indien u niet meteen een afspraak inplant. Indien u - nadien toch - de herstelling laat uitvoeren bij Magic Car Repair, zal het volledige bedrag van de opmaak van het bestek in mindering gebracht worden.
 • 8. Hoelang duurt een herstelling?
  De gemiddelde herstelling is binnen een halve dag uitgevoerd, zodat u nooit lang uw wagen hoeft te missen. In de meeste gevallen kan het voertuig zelfs hersteld worden terwijl u wacht. Maak gratis gebruik maken van onze WiFi. Geniet van een gratis fris drankje, een kopje koffie of een soepje. Uw auto is klaar voor u het weet.
bottom of page