Contact

Laat uw wagen uitdeuken zonder spuiten

Een bluts in de deur van uw wagen door een parkeermanoeuvre of putten in het dak van de wagen door hagelbollen. Het is allemaal snel gebeurd maar u hoeft niet meteen te vrezen voor zware vervangingswerken aan uw auto. Afhankelijk van de schade kunnen wij in Tongeren de blutsen uitdeuken zonder het koetswerk weer te moeten spuiten.

Toon ons de deuken in de wagen

Door een specifieke druk- en lijmtechniek kunnen wij in de meeste gevallen langs de buitenzijde de schade aan uw wagen uitdeuken. Dit gebeurt zonder dat wij de wagen weer moeten spuiten. Dit betekent minder ingrijpende werken aan uw wagen en een spuitbeurt uitgespaard wat beter is voor het milieu.

Aangezien deze toepassing niet voor alle schade een oplossing is, is het belangrijk dat u ons de schade aan de wagen toont. Stuur ons daarom foto’s uit verschillende invalshoeken zodat wij een beslissing kunnen nemen. Uiteraard mag u ook steeds bij ons in Tongeren langskomen.

Deze vorm van uitdeuken, is mogelijk bij alle personenwagens. Ook merken waar bepaalde onderdelen van de carrosserie uit aluminium bestaan.

Stuur ons vandaag nog uw foto’s en reken op ons vrijblijvend advies of gratis offerte.

Passage
Contacteer ons!
012 77 90 52